25.august 2018

Festival i fantastiske rammer!

Kun 25 minutter fra Københavns Rådhusplads ligger der en perle af et badeland. De lokale i Albertslund og omegn kender den, men ellers er kendskabet til den unikke oase ikke synderligt udbredt.

Lørdag den 25. august 2018 afholdes Badesøen Festival – by The Lake & Forbrændingen, der er lige dele musikfestival og udflugt, i og rundt omkring Friluftsbadet Badesøen i Albertslund.

Badesøen er kurateret af den eksperimenterende internetradio The Lake og arrangeres i samarbejde med spillestedet Forbrændingen i Albertslund.

Den 25. august vil man, ud over at dase i poolen med venner og familie til et væld af spændende koncerter, og man vil også kunne opleve små overraskelser i form af performances, minikoncerter og gæster i studiet hos The Lake, der live-transmitterer imellem koncerterne.

Kontaktinfo

Du kan emaile Badesøen Festival by The Lake & Forbrændingen på info@badesoen.dk. Du kan også kontakte festivalen via vores profiler på FacebookInstagram og Twitter.

Scroll ned for rejsevejledning og info om Friluftsbadet Badesøen.

Sidste koncert kl. 20.30
D ø r e n e åbner kl. 13.00

Om Friluftsbadet Badesøen

Badesøen åbnede første gang i 1973 som et udendørs tilbud til kommunens borgere i de varme sommermåneder. Området blev gennemrenoveret i 1997 og to store vandrutsjebaner blev tilføjet.

Hele området er 5000 m2  og indeholder beachvolleybane, strandboldbane, streetbasketbane, børneområde, caféområde, bocciabane, omklædningsfaciliteter og store græsområder.

Badesøens karakteristiske, runde bassin der også er basis for festvalens logo, er 60m i diameter. Den har en vandoverflade på 2800 m2 og indeholder 3,6 millioner liter vand. Vandtemperaturen ligger omkring 22 grader og varmes op af solenergi.

Tag cykel og badetøj med !

Find Vej

Friluftsbadet Badesøen
Skallerne 14
2620 Albertslund

Vi opfordrer alle til at cykle eller tage cyklen med i toget til Badesøen

Med tog
Tag Linje B mod Høje Taastrup.
Stå af på Albertslund Station.
– Cykel 10min langs stisystemet til Badesøen
– Tag bus 141 mod Glostrup Station. Stå af ved stoppestedet “Borgager”. Gå ad stisystemet 600 m til Badesøen.

Cykel
Badesøen ligger stort set lige for enden af supercykelstien “Albertslundruten”.
Ruten er på 17,5 km og kører gennem kommunerne København, Frederiksberg, Albertslund, Rødovre og Glostrup.

Bil
På O4 køres fra ved afkørsel 4, herefter køres ad Vestskovvej mod Albertslund. Drej straks herefter til højre ad Herstedvestervej, stadig mod Albertslund, og lige over i rundkørslen. Efter ca. 800 m drejes til højre ved skiltning mod Badesøen. Kør ligeud frem til parkeringspladsen foran Badesøen. Der er gratis parkering.

Design
Visuel identitet, plakat, website med mere designet af Hvass&Hannibal og Studio Lou.

 

Cyklistforbundet og Badesøen Festival i Albertslund inviterer til en festlig dag med cykeltur, badetur og skøn musik.

I spidsen af cykelkaravanen i år, kører cykelrytteren Jesper Skibby

Vi kører fra Københavns Rådhusplads kl. 11.30, følger Supercykelsti C99 og når frem til festivalens åbning kl. 13 i det skønne Friluftsbad Badesøen.

Albertslund er kendt for sin grønne profil, og Badesøen Festival følger efter med bæredygtig værdipolitik.

Så hop på cyklen, sig ja til grøn transport, få en snak med Jesper Skibby og tag venner, familie og badetøj med! Cykelturen er gratis, og alle er velkomne.

Adgang til festivalen kræver billet.

Om ruten
Supercykelsti C99 (Albertslundruten) forbinder indre by med Albertslund gennem Frederiksberg, Rødovre og Glostrup Kommune. Ruten, der er 16,9 km lang, har nedtællingsignaler, jævn belægning, cykelpumper, fodhvilere og en vandpost ved Damhusdæmningen. Her tager vi en kort pause, hvor medbragte madpakker kan fortæres, vandflasker fyldes, og cyklen pumpes.

Cykelturen til Badesøen