Live-radio-program

Den eksperimenterende radiokanal The Lake har sammensat programmet til #badesøenfestival, og de opstiller tilmed et åbent radiostudie på festivalpladsen. Her kan man spille radiobingo sammen med Klaus Bondam og Jan Sneum, opleve tekno-spillende nonner og fortællinger om migration og grænser, fortalt af migranterne selv. Se mere nedenfor.

Goodiepal & Pals

Mytologen, kunstneren, cyklisten, teoretikeren (og meget mere) Goodiepal har slået sig sammen med et stærkt hold kunstnere og musikere og har under navnet GP&PLS udgivet noget så sjældent som et aktivistisk, politisk album. GP&PLS besøger The Lake Radios studie på Badesøen og vil her fremføre sange fra albummet Pro Monarkistisk Extratone som udkom tidligere i 2017.

Dirty Nun Tekno Crew

Iklædt nonnedragter skyr Dirty Nun Tekno Crew ingen midler i jagten på at opnå en effektfuld unison trance i balance og ubalance, hvad enten det drejer sig om hardcore techno, opklippede beats a la Missy Elliot, syret saxofon eller pumpeorgel. De to nonner Danielle Dahl og Mija Milovic gæster The Lakes radiostudie på Badesøen med både egne og andres sange.

The Bridge Radio

The Bridge Radio er et nyt radiokollektiv skabt af mennesker med og uden statsborgerskab. Det er radio om migration, bevægelsesfrihed og modstand mod grænser. The Bridge Radio vil til Badesøen overtage The Lakes radiostudie en halv times tid. Her er en lille lydintroduktion.

Thomas Knak

Under soloaliaset Opiate, som medlem af Future 3, System, Bro/Knak og Opto har Thomas Knak en imponerende diskografi af elektronisk musik bag sig. Hvad færre ved er at han også har en ekstremt omfattende pladesamling. Thomas kigger forbi The Lakes radiostudie på Badesøen med en stak plader som han lytter til for tiden og som vil egne sig godt til afslapning ved poolen.