Live-radio-program

Den eksperimenterende radiostation The Lake har sammensat programmet til #badesøenfestival, hvor de opstiller et åbent radiostudie på festivalpladsen. Her kan man spille radiobingo sammen med Jesper Skibby, nyde pool party vibes, lytte til Sneums Palads og meget mere. Læs mere nedenfor.

Firshundrede Direkte

Badesøen Festival får fornøjelsen af en omgang god jysk lokalradio. The Lakes Aarhusprogram “Firshundrede Direkte” med de to lokalreportere William Kudahl & Frederik Heidemann laver en særudsendelse fra festivalpladsens pop-up radiostudie: “Seksogtyve-tyve Direkte” fra poolkanten. Det bliver vildt hyggeligt. Du kan lytte til tidligere udsendelser af Firshundrede Direkte her.

DJ Brevet Pool Party

Med hans egne ord spænder hans musiksmag sig i en bermudatrekant fra vemodig ø-disko over firsercalypso til afrikansk synthesizerpop. Til Badesøen festival inviterer vi DJ Brevet ind i vores radiostudie på festivalpladsen, hvor han vil levere et følsomt, tropisk og dansabelt kærlighedsbrev til Badesøens gæster. Vi glæder os!

Clarissa Connelly

Efter eget udsagn er Clarissa Connellys seneste udgivelse ‘Tech Duinn’ et resultat af en løsrivelse fra en strikt katolsk opdragelse og en forening med det hedenske – hvilket eksempelvis kommer til orde, når hun i første single ‘De Novo’ indleder med sætningen “Cum shot are you taking off?”.

Connelly, som har både skotske og irske aner, præsenterer i sin musik noget stærkt provokerende, absurd og samtidig Enya-agtigt forførende, som vi under Badesøen Festival skal høre meget mere om når hun er gæst i The Lakes radiostudie på festivalen.

Jesper Skibby

Jesper Skibby kører i år forrest på Cykelturen til Badesøen og vil desuden, i samarbejde med Jan Sneum, stå for en omgang radiobingo i The Lakes live-studie på festivalpladsen.

Sneums Palads
med Fabienne Erato

Evigt skønne og nysgerrige Jan Sneum forvandler under Badesøen festival sit “Palads” til et pop-up radiostudie og inviterer Fabienne Erato indenfor. Fabienne Eratos (aka Anne Gry Kristensen) debutalbum er komponeret på en såkaldt Buchla Music Easel synthesizer. Et instrument, som hun nidkært inviterer lytteren på omvisning i og hvor resultatet er et støvet og perkussivt lydlandskab. Mød hende i samtale med Jan Sneum under Badesøen Festival!