Peter Sommer + 1
8 sange for 8 personer – en person ad gangen

Peter Sommer vil på dette års Badesøen Festival spille 8 sange for 8 personer – en person ad gangen, en sang til hver person. Vi kalder det for Peter Sommer +1.

På festivalpladsen vil et lille stykke græs omkranset af et hvidt havestakit være reserveret til de 8 Peter Sommer +1 koncerter. Indenfor hegnet finder man et lille bord og to stole, hvorpå Peter sidder på den ene med sin guitar. Peter vil for 8 forskellige personer synge sange fra bl.a. det nye album Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske. Der vil blive fremført én sang til hver person.

..udenfor Skanderborg, hvor jeg boede, fandtes der nogle hippie-enklaver inde i skovene. Derude kunne man trække stikket og bare blive væk nogle dage. Det var derude jeg fangede gnisten til at spille og udtrykke mig i sange. Det var, når jeg sad helt alene overfor Carsten Hønsehus, der spillede sine sange. Kun for mig og ham selv. Håber selv at kunne tænde 8 små bål på Badesøen– Peter Sommer

Konkurrencen

De 8 billetter til Peter Sommer + 1 vil blive udloddet via lodtrækning.

For at være med i lodtrækningen skal man sende en mail til petersommerplus1@thelakeradio.com med fuldt navn og mobiltelefonnummer og være klar til at tage telefonen den 11. Juni fra kl 20, når vinderne udvælges via lodtrækning i et liveprogram på The Lake Radio (www.thelakeradio.com). Tanker og anekdoter om dit forhold til Peter Sommers musik bydes velkommen.

Vært på programmet vil være den glade radiolegende Jan Sneum og Rasmus Stolberg (Efterklang, Liima, The Lake). Vinderne vil blive ringet op. Hvis telefonen ikke besvares laves en ny lodtrækning for at finde en ny vinder, indtil 8 vindere har taget telefonen.

Hvad vinder man?

De heldige vindere vil få en festivalbillet og en sang personligt fremført af Peter Sommer den 25. august på Badesøen Festival.