Pop-up-program

Det komplette pop-up-program består af 9 artister, som hver især optræder 3 gange i løbet af dagen. Hver enkelt performance varer ikke mere end 10 minutter, de er akustiske, og eksakt tid og sted for de forskellige pop-ups bliver ikke annonceret inden.

Jens Lekman (pop-up)

Badesøen får fint besøg af en af nordens bedste sangskrivere når den brilliante Jens Lekman tager sin guitar og sine underfundige, hudløst ærlige og til tider tragikomiske, sange med på toget fra Göteborg. Han vil til Badesøen give en lille række akustiske optrædener med sange fra sit seneste album ‘Life Will See You Now’ og fra hans stærke bagkatalog. Hvor og hvornår optrædenerne finder sted vil ikke blive offentliggjort inden.

Badesøens Saxofonoptog

Anført af Jim Slade vil dette nyetablerede saxofonoptog fremføre ABBA-klassikere i halvt tempo arrangeret udelukkende for saxofoner. Badesøens Saxofonoptog inkluderer flere prominente navne fra den viberende københavnske saxofonscene, og sætlisten inkluderer klassikere som “Dancing Queen”, “Mamma Mia” og “Take a Chance on Me”.

Bene

Bene (aka Benedicte Pierleoni) er bedre kendt som trommeslager i rockbandet Baby In Vain, men under soloaliaset Bene blev debut EP’en ‘Forgotten Memories’ for nyligt udgivet. Her byder Pierleoni på skrøbelig indie-folk med skæve vokalmelodier, tudende horn og et personligt tekstunivers. Bene optræder til Badesøen akustisk med guitar og sang.

Vindelev&leFevre

Sangerne Katinka Fogh Vindelev (sopran) og Hanne Marie le Fevre (mezzo) deler en forkærlighed for dissonerende klange, fysisk spejling og umiddelbare rumlige undersøgelser. De kan f.eks. godt lide at synge ind i vægge, liggende, eller sammenfiltret i en ubehjælpsom position.

Kalles World Tour

Bevæbnet med loopstation, trommesæt, bas, balloner, pivedyr, ridderhjelm, boremaskine og omtrent alle mulige tænkelige genstande, der kan lave lyd og en god portion selvironi, serverer Kalle Mathiesen aka Kalles World Tour musikalsk underholdning i verdensklasse. Du kender ham fra gader og stræder og måske fra Ramasjang eller Natholdet på TV.

Ying-Hsueh Chen

Ying-Hsueh Chen er opvokset i et savværk i Taiwan og er uddannet som perkussionist både på The Julliard School i USA og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, som har været hendes hjem siden 2006. Til Badesøen vil Ying-Hsueh Chen fremføre forskellige improvisationer for slagtøj og hun vil højst sandsynlig inkludere badesøens strukturer og installationer i hendes optrædender.

Nikolaj Zeuthen

Ved hjælp af tegninger på store skilte vil forfatter Nikolaj Zeuthen fortælle sin historie “Eigils fantasiverden”. Det handler om Personen. Det handler om et klubhus. Det handler om et overfald og om at blive voksen. Ikke for sarte sjæle!

Lil Lacy

Sanger og komponist Lil Lacy er nysgerrig på at undersøge tilstande og genstande igennem lyd. Med sin autodidakte tilgang til det klassiske strygeinstrument celloen, spilles og synges ind i et akustisk hav af toner og støj der udspringer af rummets klang og omgivelserne.

g·bop Orchestra

G·bop Orchestra er et eksperimenterende perkussionensemble som er ledet af den engelske komponist og perkussionist Greta Eacott. Efter ensemblets start i London i 2013 er G·bop Orchestra nu baseret i København og de vil til Badesøen have premiere på et helt nyt trommeværk skrevet specifikt til Badesøens store svømmepøl.