Koncerter

Dørene åbnes kl.13:00
Sidste koncert starter kl.20.30

25. august 2018 i Friluftsbadet Badesøen

Tidsplan for koncerter, live-radio, pop-up optrædender med mere annonceres senere.

#badesøenfestival

Det komplette pop-up-program består af 8 artister (bl.a. Lasse & Mathilde, Hüseyin Özcan, To\To, Vindelev&leFevre, Badesøens Saxofonoptog), som hver især optræder op til 3 gange i løbet af dagen. Hver enkelt performance varer som regel ikke mere end 10 minutter, de er akustiske, og eksakt tid og sted for de forskellige pop-ups bliver ikke annonceret inden. Læs mere om artisterne i pop-up-programmet her.

Den eksperimenterende radiokanal The Lake, som har sammensat programmet til festivalen, opstiller et åbent radiostudie på festivalpladsen. Programmet byder bl.a. på radiobingo med Jesper Skibby,  pool party vibes DJ Brevet, Sneums Palads og meget mere. Læs mere om live-radio-programmet her.

For børn, mad & overraskelser

Børn er velkomne på festivalen og udover vandland, legeplads, mini-golf med mere så vil der også være enkelte programindslag på festivalen som henvender sig til de mindste.

Vi arbejder netop nu på at sammensætte madprogrammet. Du kan desuden på festivalen købe, øl, vand, cocktails, gammeldags isvafler, kaffe, kage og andre lækre sager.

Husk at det denne dag ikke er tilladt at medbringe egen mad og drikke til friluftsbadet.

Albertslund Bibliotek rykker ind på Badesøen Festival og præsenterer et program med litteratur, der kredser om kloden, klimaet og krisen.

Oplev Jonas Eika, Ursula Andkjær Olsen, Anne Gry Haugland, Elisabeth Friis og Lars Skinnebach, når vi dykker ned i naturen i litteraturen, digtningens musikalitet, formernes forfald, Inger Christensens forfatterskab, klimakrisen og jordens endeligt.

Læs mere her.