Sjæl I Flammer ft. Kasper Winding

Åbningskoncerten til Badesøen Festival bliver leveret af Sjæl I Flammer ft. Kasper Winding, som er et helt nyt samarbejde mellem det unge band fra kollektivet Vellness Plader og pop-ikonet, den legendariske Kasper Winding.

Samarbejdet er skabt på initiativ af og invitation fra Badesøen Festival og de vil i ugen op til festivalen indfinde sig på spillestedet Forbrændingen for at udvikle denne helt særlige koncert, hvor de sammen vil spille hinandens musik.

Produceren, komponisten, sangeren og musikeren Kasper Winding fik sit gennembrud sidst i 1970erne med soundtracket til Mig og Charly, og siden har han ikke set sig tilbage. Han står bag megahits som ”Lidt til og meget mer´” (med C.V. Jørgensen & Sanne Salomonsen), ”Kom nu hjem”, ”Sjæl i flammer”, ”Alle har en drøm” og mange flere. Han har spillet med både Frank Zappa og The Rolling Stones, og så har han produceret et utal af plader, hvoraf især hans arbejde på C.V. Jørgensens nyklassiker <em>Sjælland</em> bør fremhæves. Kasper Windings musikalske karriere er lang og mangesidet. Til sommer fornyr han sig selv endnu en gang, når Sjæl I Flammer ft. Kasper Winding spiller åbningskoncerten til årets Badesøen Festival.

Sjæl I Flammer blev dannet i 2015 af Anders Winkler og Jens Rubin, inden det senere voksede sig til et band med 7 medlemmer. Som Kasper Winding sætter Sjæl I Flammer en dyd i et redefinere sig selv løbende og udfordre de givne genrekonventioner i popmusikken.

Anders fra Sjæl I Flammer fortæller om det kommende samarbejde med Kasper Winding:

Kasper har været grænsesøgende i meget af sin musik, og jeg kan forestille mig, at det bliver en meget lærerig proces, der godt kunne gå hen og blive meget inspirerende for begge parter. Det, at en så stor dansk kunstner, er villig til at forny sig selv med en lille gruppe som os, siger en masse om hans evige nysgerrighed efter, hvad der kunne komme til at ske. Jeg synes, det er stort efter så mange år i gamet stadigt at have lyst til at prøve noget helt nyt. Jeg vil virkelig ønske, at jeg har det mindset, når jeg bliver lige så erfaren.