The Savage Rose

Legendariske The Savage Rose kommer til Badesøen som en del af fejringen af deres 50-års jubilæum, og bandet beviste for nyligt, at de er i absolut topform og uden tvivl et af Danmarks vigtigste bands ved deres tre udsolgte og storroste koncerter på Det Kongelige Teaters Gl. Scene (hvor Dødens Triumf blev opført i 1972).

“Det flippede beatorkester imponerede voldsomt under den første af tre udsolgte koncerter på Det Kongelige Teater, hvor gruppen jo i 1972 markerede sig med den kontroversielle succes ’Dødens triumf’. Anno 2017 var det snarere livets triumf.” ***** – Thomas Treo for Ekstra Bladet januar 2017

Det er ikke mange, der kan udgive store plader med mere end 20 års afstand, men The Savage Rose har gjort det med klassikere som ‘Dødens Triumf’ (1972) og ‘Black Angel’ (1995). Og med de seneste udspil, ‘Universal Daughter’ (2007), ‘Love And Freedom’ (2012) og ‘Roots of the Wasteland’ (2014), viste Annisette og The Savage Rose, at der også var liv i bandet efter afskeden med det mangeårige kompositoriske midtpunkt, Thomas Koppel, der pludseligt døde i 2006.

Udover Annisette består The Savage Rose i dag af: Palle Hjorth (klaver, Hammond-orgel, harmonika), Jacob Haubjerg (el-bas), Anders Holm (trommer), Rune Kjeldsen (guitar), Frank Hasselstrøm (horn & keys) samt Naja Koppel og Amina Carsce Nissen (kor).